Hvor bør jeg bo ved Explora vitenskapssenter og barnemuseum, Albuquerque?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 482 feriehus i Explora vitenskapssenter og barnemuseum. Bo med familie og venner i ett av 290 Hus eller 57 Leiligheter/sameie . Mye bedre enn hotell!

Hvilket er det beste området å bo i nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Northeast Heights: 214 ferieboliger
 • Westside: 41 ferieboliger
 • Alamedan Valley: 28 ferieboliger
 • Uptown: 36 ferieboliger
 • Sandia Heights: 271 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 290 Hus nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 57 ferieboliger
 • Villaer: 4 ferieboliger
 • Hytter: 16 ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 80 ferieboligene med basseng vi har nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 482 ferieboliger med onlinebooking og 279 med øyeblikkelig bekreftelse nær Explora vitenskapssenter og barnemuseum. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Explora vitenskapssenter og barnemuseum!