Guide til reisemålet

Sermentizon og området rundt venter på deg med sine historiske plasser

Områdets historie og interessante museer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Sermentizon. Noe av det som er mest populært med byen er at den har fine parker. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Sermentizon

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Sermentizon det perfekte reisemål. Her er bare noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • La Catiche du Lac d'Aubusson d'Auvergne (7,7 km)
  • Parc Naturel Régional Livradois-Forez (23,1 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Sermentizon

Flyplassen som ligger nærmest er Clermont-Ferrand (CFE-Clermont-Ferrand - Auvergne internasjonale flyplass). Den ligger 27,6 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Sermentizon, FR?

I 2019 har vi 44 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sermentizon. Med blant annet 27 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sermentizon finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sermentizon?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sermentizon. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Eglise de Mailhat: 278 ferieboliger
  • Chateau de Ravel: 261 ferieboliger
  • Lezoux Seychalles-Moissat stasjon: 271 ferieboliger
  • Clermont-Ferrand Les Martes-de-Veyre stasjon: 396 ferieboliger
  • Chabreloche Courpiere stasjon: 161 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sermentizon på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sermentizon?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 27 Hus i Sermentizon. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sermentizon, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 4 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Sermentizon?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 9 ferieboligene med basseng vi har i Sermentizon. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.