AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Beauzac

Opplev den unike karakteren til Beauzac ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Transport i og rundt Beauzac

Fly til Le Puy-en-Velay (LPY-Loudes), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 32,9 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Saint-Etienne (EBU-Saint-Etienne - Loire internasjonale flyplass), som ligger 34,4 km unna.

Foretrekker du å ta tog, kan du ta turen til Beaux Beauzac stasjon eller Pont-de-Lignon stasjon og utforske byen derfra.

Hvor bør jeg bo ved Beauzac, FR?

I 2020 har vi 66 feriehus du kan velge blant i nærheten av Beauzac. Med blant annet 26 Hus og 9 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Beauzac finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Beauzac?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 26 Hus i Beauzac. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Beauzac, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 9 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Beauzac?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 18 ferieboligene med basseng vi har i Beauzac. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.