Finn sted – Paris

Hvor bør jeg bo ved Paris, FR?

I 2018 har vi 6,151 feriehus du kan velge blant i nærheten av Paris. Med blant annet 5,242 leiligheter og 386 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Paris finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Paris?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Paris med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Montmartre: 693 ferieboliger
 • Curial Cambrai: 45 ferieboliger
 • Enfants-Rouges: 1,183 ferieboliger
 • Monceau: 569 ferieboliger
 • Flandres: 140 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Paris?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Paris. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Eiffeltårnet: 6,311 ferieboliger
 • Louvre: 6,319 ferieboliger
 • Place de la Concorde: 6,309 ferieboliger
 • Parc de la Villette: 6,103 ferieboliger
 • Triumfbuen: 6,066 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Paris på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Paris?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 5,242 leiligheter i Paris. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Paris, finner du:

 • Hus: 386 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 24 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 11 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som båter og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Paris?

Absolutt! Homeaway har 2,082 ferieboliger i sentrum til leie i Paris. Du har også mange andre muligheter i Paris og omegn, som:

 • På en golfresort: 352 ferieboliger
 • Ved vannet: 77 ferieboliger
 • I en landsby: 66 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Paris?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 44 ferieboligene med sauna vi har i Paris. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Paris

  Med verdenskjente severdigheter, vakker arkitektur og deilig mat er Paris er et populært reisemål, året rundt. Paris ligger i hjertet av Frankrike, og besøkes årlig av rundt 30 millioner utenlandske turister. Byen er dermed et av mest besøkte stedene i Europa og en reise til Paris vil gi deg minner for livet. Den franske hovedstaden er tidløs og moderne, en kombinasjon som gjør at besøkende kommer igjen og igjen for å oppleve magiske Paris. Lei en feriebolig i Paris med HomeAway i dag!

  Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Paris

  I verdensmetropolen Paris finner du et stort utvalg severdigheter, og med en leilighet i byen er du aldri langt unna en flott opplevelse. For mange er Eiffeltårnet selve symbolet på Paris, men byen også fylt med andre attraksjoner du bør se på din reise til Paris. Ta turen til Montmartre, Paris’ høyeste bydel, hvor du finner den vakre basilikaen Sacré Coeur. Kirken ble ferdigstilt i 1914, og herfra har du en fantastisk utsikt over Paris. De mange, og berømte, trappetrinnene opp til Sacré Coeur kan være en utfordring å gå for de mindre spreke, men banen som går parallelt med trappene er et god alternativ, som gjør denne attraksjonen lettere tilgjengelig. Den mest kjente gaten i Paris, Avenue des Champs-Élysées, er en severdighet i seg selv. Med kafeer, restauranter og eksklusive motebutikker er avenyen blitt en av verdens mest berømte gater. På Champs-Élysées finner du også Triumfbuen, som bygget som et symbol for triumfene til den Franske hæren. Midt i sentrum av Paris finner du en annen kjent severdighet, den vakre gotiske katedralen Notre-Dame. Katedralen stod ferdig på 1300-tallet og regnes som en av de flotteste eksemplene på fransk-gotisk arkitektur. Notre-Dame er bygget for å hedre Jomfru Maria, og et av kunstverkene du kan se på din Paris-reise er en skulptur av Maria.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av din leilighet i Paris

  Verdensmetropolen Paris er full av aktiviteter, både for liten og stor, og med en ferieleilighet i Paris kan du få en smak av hvordan det er å leve som en ekte pariser. Dersom du har lyst å se mest mulig av Paris bør du leie sykkel. Hver søndag blir nemlig bilbyen Paris til en sykkelperle, når blant annet hovedveien langs Seinen stenges for biltrafikk. Paris har totalt 200 kilometer sykkeltrasé, som går på kryss og tvers av byen, så du burde kunne se byen fra sykkelsetet uansett ukedag. Den berømte elven Seinen renner gjennom Paris, og en fin attraksjon er en båttur på de mange kanalene. Sitt på dekk og seil forbi frodige parker, vakre bygninger og folkelivet i Paris. Det går båtturer både på dag og kveldstid, hvor du på sistnevnte får se det vakre Eiffeltårnet lyse opp den parisiske nattehimmelen. En halvtimes kjøretid utenfor Paris sentrum finner du en av verdens mest kjente fornøyelsesparker, Disneyland Paris. Her finner du et stort utvalg aktiviteter, underholdning og show for hele familien. Disneyland Paris vil glede både voksne og barn, med karuseller, berg-og-dal-baner og lekeparker med temaer hentet fra kjente og kjære Disney-filmer. Er du sportsinteressert kan du se fotball på toppnivå i Paris. Her finner du Parc des Princes, som er hjemmebanen til Paris St. Germain. Er du heldig kan du også få med deg en landskamp i fotball, på Stade de France.

  Spis & drikk på ferie i Paris

  Franskmenn er som kjent glad i å spise og drikke godt, og det franske kjøkkenet er verdensberømt. Frankrike har et stort mangfold råvarer og en rekke regionale spesialiteter. Med et feriehus i Paris er du i nærheten av restauranter som serverer klassiske franske retter som bouillabaisse, en fiskesuppe som skal inneholde minst tre forskjellige fiskeslag, pot-eu-feu, som er en kjøttgryte med grønnsaker og potet, og cassoulet, en gryterett med kjøtt og hvite bønner. Paris er spesielt kjent for sine søtsaker og dessertbakverk, som for eksempel utsøkte karameller, sjokolader, crepes (pannekaker), macarons (makroner i alle regnbuens farger) og croissanter. Frankrike regnes som den viktigste vinprodusenten i verden og de varierende klimatiske forhold og det ulike jordsmonn rundt om i landet gjør at Frankrike produserer et utrolig mangfold av viner, alt fra lette hvitviner fra Loiredalen til fyldige rødviner fra Sør-Frankrike.

  Shopping & kultur i nærheten av din ferieleilighet i Paris

  På 1800-tallet vokste Paris frem som et kulturelt sentrum for kunstnere, diktere og filosofer, og i dag er byen Europas kulturby nummer én. Med en feriebolig i Paris er du i nærheten av et av verdens største museer, Louvre som er det mest besøkte museum i verden. Louvre rommer en av verdens største og mest verdifulle kunstsamlinger, og er særlig kjent for Leonardo Davincis berømte kunstverk «Mona Lisa». Også konsert- og teaterscenen i Paris stiller med et meget bredt utvalg, med alt fra ballett og opera til musikaler og cabareter. For handleglade er Paris et sant paradis, der alle kan finne noe de liker. Langs Champs-Élysées finner du verdens mest eksklusive motebutikker på rekke og rad. Byen er også kjent for sine flotte vintagebutikker, hvor du kan finne unike skatter. Dersom du er glad i loppemarked bør du besøke Marché aux Puces, som er besøkt av 11 millioner mennesker årlig, og dermed utgjør Frankrikes fjerde største attraksjon.

  Attraksjoner i og rundt Paris

  Besøker du Paris for første gang, og lurer på hva du bør se? Disneyland® Paris er en av de lokale attraksjonene. Ikke gå glipp av landemerker som Katakombene i Paris og Eiffeltårnet eller unike kulturelle severdigheter som Pompidou-senteret og Louvre. Dra til Luxembourg-hagen, Jardin des Plantes eller Parc Monceau for en vakker utendørsopplevelse. Tilbring en dag med shopping på Galeries Lafayette, Forum des Halles og Centre Commercial les Arcades. Ikke glem å kjøpe billetter hvis du har tenkt å se en kamp eller delta på et arrangement på Stade de France. Andre populære steder å besøke er for eksempel Triumfbuen, Palais Royal og Pont Neuf.