Hvor bør jeg bo ved Highland, GB?

I 2019 har vi 1 803 feriehus du kan velge blant i nærheten av Highland. Med blant annet 824 Hus og 681 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Highland finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Highland?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Highland, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Isle of Skye: 331 ferieboliger
 • Caithness: 67 ferieboliger
 • Inverness: 767 ferieboliger
 • Ardgay: 106 ferieboliger
 • Rogart: 83 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Highland! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Highland?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Highland med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Isle of Skye: 331 ferieboliger
 • Inverness: 767 ferieboliger
 • Ardgay: 106 ferieboliger
 • Rogart: 83 ferieboliger
 • Tain: 187 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Highland?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Highland, finner du:

 • Wick (WIC): 45 selvforsynte ferieboliger
 • Inverness (INV): 399 selvforsynte ferieboliger
 • Oban (OBN): 380 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Highland?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Highland. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Loch Eil Outward Bound Station: 239 ferieboliger
 • Suilven: 58 ferieboliger
 • Cairngorms National Park: 337 ferieboliger
 • Handa Island: 40 ferieboliger
 • Sandwood Bay Beach: 19 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Highland på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Høylandet og øyene

I det skotske høylandet og øyene rundt kan du virkelig oppleve det tradisjonelle Skottland. Få steder har bevart kulturen så vel som det gæliske språket så godt som her, så lei et feriehus her dersom du fristes av ordentlig skotsk sjarm med kiltkledde menn og sekkepipe.

Høylandet og øyenes beliggenhet og historie

Høylandet og øyene utgjør den nordlige delen av Skottland, og er dominert av fjellområder, hvor du blant annet finner Ben Nevis, det høyeste fjellet på de britiske øyer. Området gir inspirasjon til postkortene fra Skottland, med sine fjell og innsjøer, og ved å leie et feriehus her får du se at postkortene ikke lyver. Området har få innbyggere, faktisk bor det flere sauer enn mennesker her så sjansen er stor for at du får veien for deg selv.

Severdigheter i Høylandet og øyene

Det varierte klimaet gir liv til et svært variert habitat, og området kan derfor skilte med Storbritannias, om ikke Europas, mest unike dyreliv. Mange besøkende kommer derfor av denne grunnen, mens andre foretrekker å besøke de gamle slottene som ligger i området.

Fritidsmuligheter i Høylandet og øyene

Høylandet og øyene inviterer til en helt unik naturopplevelse, hvor du kan ta for deg av fjellturer, fisking og golf dersom du leier en feriebolig her. Det er lett å komme seg rundt, og de vennlige skottene er svært glade for å hjelpe til. Dersom bylivet frister så ta turen til hovedstaden Iverness, som huser det administrative styret så vel som et livlig byliv. Her anbefales du å prøve lokale spesialiteter som haggis og skotsk laks.

Utforsk reisemål rundt Highland

Isle of Skye
331 ferieboliger
Inverness
767 ferieboliger
Ardgay
106 ferieboliger
Rogart
83 ferieboliger
Tain
187 ferieboliger
Dornoch
112 ferieboliger
Golspie
71 ferieboliger
Kentallen
122 ferieboliger
Wick
17 ferieboliger
John o' Groats
27 ferieboliger
Strontian
29 ferieboliger
Acharacle
45 ferieboliger
Feshiebridge
144 ferieboliger
Fearnmore
21 ferieboliger
Bonar Bridge
36 ferieboliger
Watten
19 ferieboliger
Kirtomy
16 ferieboliger
Kinlochleven
147 ferieboliger
Achnasheen
134 ferieboliger
Kyle
152 ferieboliger